Nordic Allstar

NBA 2014-2015

by on Sep.13, 2014, under Sport

Den 69. sesongen av NBA starter 28.oktober 2014. Ligaen avsluttes 15.april 2015. Når ligaen er ferdig, begynner sluttspillet, som spilles fra 18.april 2015 til mai eller juni. Finalen spilles i juni. San Antonio Spurs er de regjerende mesterne, og skal spille den første kampen mot Dallas Mavericks.

Interesserte som gjerne vil holde seg oppdatert om NBA, kan besøke ligaens offisielle nettside NBA.com. Der finner man nyheter både om lagene og om ligaen. Man finner selvsagt også tabeller og en oversikt over kommende kamper. I tillegg kan man lese blogger om amerikansk basketball.

Cleveland Cavaliers og Chicago Bulls regnes blant de store favorittene før sesongen 2014/15. Odds er allerede satt opp mange steder, og Cleveland Cavaliers har de beste oddsene med 3/1, og man vet jo at spillere som LeBron James og Kyrie Irving sammen med sine lagkamerater danner et sterkt lag som kan være vanskelig å overvinne. Regjerende mestere San Antonio Spurs har odds på 9/2, og ligger på andreplass på rankingen. Chicago Bulls ligger på tredjeplass, med 13/2 i odds. Indiana Pacers har ofte vært en favoritt, men ekspertene anslår at deres vinnersjanser er dårligere denne sesongen. Selv om San Antonio Spurs vant sesongen 2013/14, er det ikke sikkert de lykkes med å beholde mestertittelen ett år til.

Selv om mange også følger den norske basketballigaen, er det NBA som er den største og beste ligaen i verden. Derfor har denne ligaen fans over hele verden, også i Norge. De store stjernene er internasjonale kjendiser, og mange av kampene i NBA kan også følges her i Norge. Siden basketball er en lavprofil sport i Norge, kan det hende man må investere i enten et abonnement på nett-TV eller eventuelt noen flere utenlandske sportskanaler for å kunne se kampene. Dessverre har basketballkamper på TV enda ikke gitt de store utslagene på seertallsmålinger, og derfor er det for kostbart å vise dem på norske TV-kanaler. Null stress – Internett er en løsning, der finner man det meste av det man liker!


Boston Celtics

New York Knicks

Chicago Bulls