Nordic Allstar

Kjente stadioner

Det finnes mange idrettsstadioner rundt om i verden, men blant alle disse vil man finne noen som er mer kjente enn andre. Grunnen til at de er mer kjente, kan være at det har vært flere store arrangementer der, eller at det stadionet det er snakk om har blitt bygget på en helt spesiell måte.

Camp Nou er et velkjent stadion, blant annet fordi den er Europas største. Camp Nou finner man i Barcelona i Spania, og det er plass til hele 98 772 tilskuere når det er satt opp et idrettsarrangement der. Camp Nou ble åpnet i september 1956, og er hjemmebanen til fotballklubben FC Barcelona.

Wembley Stadium er et annet kjent stadion som man da finner i London i England. Wembley Stadium er kjent som et frembruksstadion, da det blir arrangert mange forskjellige sportsarrangementer der, i tillegg til konserter. Wembley Stadium hadde offisiell åpning i april 1923 og er kjent over hele verden.

AT&T Stadium er et stadion som man finner i Texas i USA, og er blant annet kjent som hjemmebanen til Dallas Cowboys. I tillegg til dette så er den kjent for å ha den største interne søylefrie arena i verden.


Boston Celtics

New York Knicks

Chicago Bulls