Nordic Allstar

Dennis Rodman

by on Jan.04, 2015, under Sport

Dennis Keith Rodman, som ble født i mai 1961, er en mann som er veldig kjent innenfor basketball. Dennis Rodman har gjennom sin karriere som basketballspiller spilt for mange forskjellige basketballag, slik som Dallas Mavericks, Los Angeles Lakers, Chicago Bulls og Detroit Pistons.

Alle lagene han har spilt på er innenfor NBA, som står for National Basketball Association. Han var kjent som en veldig god spiller innen for den velkjente sporten og har gjennom sin karriere fått tildelt flere priser. Blant annet fikk han tildelt prisen som heter NBA Defensive Player of the Year, to ganger i løpet av sin karriere. I tillegg til det fikk han æresprisen som heter All-Defensive First Team, hele syv ganger. I løpet av hans karriere i NBA var han med på å vinne hele fem NBA mesterskap.

Dennis Rodman kunne ofte kjennes igjen på flere ting rundt utseendet sitt. Blant annet var han kjent for å bytte hårfargen sin veldig ofte, noe som gjorde at han skilte seg ut på banen. I tillegg til det var han også kjent for sine mange piercinger og tatoveringer, noe som regnes som en del av det tøffe imaget han prøvde å holde.


Boston Celtics

New York Knicks

Chicago Bulls