Nordic Allstar

Beste spillerne gjennom tidene

by on Jan.30, 2015, under Sport

Basketball er en sport som har blitt spilt i mange år og det er mange spillere som har blitt anerkjent som noen av de beste spillerne gjennom tidene.

Et navn som virkelig utpeker seg innen basketball er Jerry West. Jerry West er nå en pensjonert basketballspiller, men i sin tid utpekte han seg som et av de beste og han hadde en flott karriere innen sporten. Jerry West var en spiller på det kjente basketballaget Los Angeles Lakers, som er i NBA. Karrieren til Jerry West varte i 14 år og han hadde også tittelen som lagleder for basketballaget i OL i USA i 1960.

Michael Jordan er også en basketballspiller som har en stor tittel innenfor sporten. Michael Jordan har flere ganger blitt utpekt som den beste spilleren i basketball noen sinne. Han spilte for Chicago Bulls i NBA, gjennom 13 sesonger. Michael Jordan er representert i Basketball Hall of Fame.

LeBron James er en amerikansk basketballspiller som spiller for Cleveland Cavaliers og på USA herrelandslag innen basketball. Han regnes for å være et av de mest talentfulle spillerne innen basketball i hans generasjon og navnet hans er like kjent som Tiger Woods og David Beckham.


Boston Celtics

New York Knicks

Chicago Bulls