Nordic Allstar

Basketspilleren João Nunes

by on Jan.29, 2015, under Sport

João Nunes er navnet på en tidligere basketballstjerne fra Portugal som har gått over til å spille poker. Det er jo slik at karrierer i sport gjerne bare har en viss fartstid, før yngre spillere tar over. Etter 14 år som profesjonell basketballspiller både for landet sitt på internasjonalt nivå, og for de under 21 år, var det på tide med poker. Basketball er en sport som er størst i USA, og da var det jo slik at Nunes naturlig nok hadde en god del kontakt med amerikanske spillere gjennom karrieren sin, og fra dem lærte han seg å spille poker mellom kampene og turneringene.

http://www.pokerstars.com/assets/common/images/team-pokerstars/player/joao-nunes/gallery/1.jpg

Det krever mye jobbing for å bli bedre på poker, og når Nunes forlot baseballens verden var det på tide å fokusere fullt på poker. Han ble etterhvert en ambassadør for poker i hjemlandet sitt, og har vært med på å spre populariteten til spillet i Portugal. Han gikk videre for å etablere hjemlandets mest populære pokerside, samt forum, i 2004.

Etterhvert tok han ekspertisen sin videre til å kommentere poker på Eurosport og flere andre tv-kanaler. Etterhvert ble han del av Team PokerStars Pro. PokerStars er verdens største pokerside og vil være et kjent navn for pokerspillere på nett. Nunes ledet også det portugisiske laget i verdensmesterskapet i poker i 2009, hvor de kom inn på femte plass.

Nunes er et stort navn innen poker i Portugal, og er fremtredende fortsatt i å promotere sporten, og det at han spiller for Team PokerStars Pro er også en stor del av dette. Det er nok ganske naturlig å gå fra en sportskarriere til en poker-karriere siden man kan også bruke profilen man har bygget opp gjennom sporten til å fremme poker og benytte seg av nettverkene man har bygd opp gjennom karrieren sin i sporten.


Boston Celtics

New York Knicks

Chicago Bulls