Nordic Allstar

Andre ballspill

by on Nov.25, 2014, under Sport

Definisjonen ballspill dekker ganske mange forskjellige sportsgrener. Det som gjør at en sport blir kvalifisert under kategorien ballspill er når sporten involverer bruken av en ball under lek eller idrett. Så, alle sportsgrenene hvor en ball er med på banen, kan da bli kalt for ballspill.

Det finnes mange ulike sportsgrener innen ballspill, hvor noen av grenene er mer kjent enn andre. Det er også noen sportsgrener innen ballspill som er mer kjent i visse deler av verden. Den mest kjente sporten innen ballspill er trolig fotball, og det er noe som er kjent internasjonalt. Innenfor sporten fotball så finner man faktisk flere variasjoner, og også ulike typer baller som blir brukt i spillingen.

Den sporten som er mest populær etter fotball er trolig basketball. Det er også en sport som er kjent internasjonalt over hele verden. Det finnes også flere ballspill som krever at spillerne bruker annet form for utstyr enn en ball og sin egen kropp. Noen eksempel på dette er tennis, badminton, baseball og golf. Det er alle sportsgrener som går under kategorier ballspill, men som også da krever at spillerne bruker noe annet enn bare ballen for å spille i en kamp.


Boston Celtics

New York Knicks

Chicago Bulls